Gaan maart en april misschien iets sneller voorbij?

7000m2 in cultuur brengen met een handjevol tuinders, die meestal maar 1 x per week kunnen komen. We wisten dat dit niet haalbaar is, dus hebben we bewust er voor gekozen een deel ruig te laten. Maar waar laat je ruim 300 rozenstruiken en 12 enorme kornoeljes? Niet op de groentebedden, niet in de boomgaard en ook niet in de wilde bloemstroken. Dus toch maar weer meer ruige stukjes in gebruik nemen. Gelukkig kwam de hele fractie van Groen Links ons helpen op de NL Doet dag.

De lunch werd verzorgd door het Restaurant van de Buurt en ook de Boerenmarkt droeg bij met kaas, sap en koek e.d. We hebben heel hard gewerkt en zeker 2/3 van de rozenstruiken in de grond gezet.

De NL Doet-dag volgend jaar weer!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>