Na de Zondvloed

Zondag 25 mei hadden we een ingelaste werkmiddag. Het regenwater zakt niet overal in de grond, dus staat het halve terrein al dagen blank. Daarbij komt ook grondwater via de waterpomp naar boven. Er zijn een paar greppels gegraven richting twee nieuwe diepe vijvertjes. Het water zocht razendsnel deze nieuwe waterweg en de vijvers waren in een mum van tijd vol. Aan weerszijden van de pomp hebben we een wilgenhaag geplant in de hoop dat die het water meer zullen waarderen. Op 28 mei komt de installateur van de waterpomp kijken wat er gedaan kan worden aan het lekken van grondwater en ook enkele moeren vervangen die door ???? zijn losgedraaid. Zo hufterproof is die pomp dus niet!

Deze week wordt er gewerkt op 28 mei  &  31 mei 10.00 -12.00 en 1 juni  13.00 -16.00

Werkzaamheden: Fruitstruiken, vaste planten op hun plek zetten, wieden en zaaien.

Doe mee en raak geïnspireerd. Eigen inbreng wordt beloond!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>